Xbox Gold Eylül 2020 Oyunları

“4 Oyunum Var”
Her ay Xbox Gold üyelerine bedava verilen oyunların “Eylül-2020” oyunları belli oldu.

Tom Clancy’s The Division: New York’u kaosa sürükledikten sonra geri alın. Bu çevrimiçi nişancı oyunu, sağlam RPG özelleştirmesini ve taktik aksiyon savaşını birleştiren çığır açan bir deneyimdir.(1-30 Eylül Xbox One)

The Book of Unwritten Tales 2: işaretle ve tıkla macera destanının devamı, şimdiye kadar yazılmış en sevilen ve ünlü fantastik hikayelerden bazılarını komik bir şekilde parlatıyor. 20 saatten fazla hikayeyle, Avantasia’nın zorlu dünyasında ilginç karakter kadrosunun kaderlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olun.(16 Eylül-15 Ekim Xbox One)

de Blob 2: Aksiyon dolu renkli bir maceraya atılın. Inkies, renk dünyasından kurtulmak için yeni bir planla geri döndü ve onları durdurmak Blob’un elinde. bu platform oyunu, 12 yeni tek oyunculu seviyesi, çok oyunculu destek ve epik patron savaşlarını sergiliyor.(1-15 Eylül Xbox One ve Xbox 360)

Armed and Dangerous: Bu klasik Xbox oyununda 12.000 mermi veya daha azıyla zaferi yakalayın. Dünyayı kurtarmak için imkansız bir görevde, yani önce onu yakmazlarsa, şapşal konuşan bir asiler grubu olan Lionhearts ile tanışın.(16-30 Eylül Xbox One ve Xbox 360)

kaynak